Web Domain Authority the #1 domain authority and page authority booster.

freshnaija

Home freshnaija

freshnaija

Rated: 2.00 / 5 | 1,241 listing views freshnaija Web Domain Authority Directory

sierra-leone

 

General Audience

 • andy bello
 • January 30, 2017 02:40:05 PM

A Little About Us

Nigerian news, celebrity news, biography, technology, sport and health news, jobs and vacancies,

Listing Details

Listing Statistics

Add ReviewMe Button

Review freshnaija at Web Domain Authority Directory

Add SEO Score Button

My Web Domain Authority Score

Google Adsense™ Share Program

Alexa Web Ranking: N/A

Alexa Ranking - freshnaija

Example Ad for freshnaija

This what your freshnaija Blog Ad will look like to visitors! Of course you will want to use keywords and ad targeting to get the most out of your ad campaign! So purchase an ad space today before there all gone!

https://www.bloggingfusion.com

.

notice: Total Ad Spaces Available: (2) ad spaces remaining of (2)

Advertise Here?

 • Blog specific ad placement
 • Customize the title link
 • Place a detailed description
 • It appears here within the content
 • Approved within 24 hours!
 • 100% Satisfaction
 • Or 3 months absolutely free;
 • No questions asked!

Subscribe to freshnaija

Изтичането на теча на Canon PowerShot Pick разкрива AI камера, която заснеме снимки за вас

Голям теч почти напълно разкри Canon PowerShot Pick, нова AI камера, която автоматично заснема семейни снимки за вас. По-рано тази седмица видяхме нарастващи слухове, че Canon се подготвя да стартира официална версия на своята “Интелигентна компактна камера”, която се показва на...

Голям теч почти напълно разкри Canon PowerShot Pick, нова AI камера, която автоматично заснема семейни снимки за вас.

По-рано тази седмица видяхме нарастващи слухове, че Canon се подготвя да стартира официална версия на своята “Интелигентна компактна камера”, която се показва на търговските изложения, включително CES 2020 и The Photography Show в 2018.

И сега на японския сайт DC Watch изглежда, че има пълната лъжичка на камерата, включително това, което изглежда, да бъде прес изображения и вероятно дата на изстрелване.

Според сайта, предварителните поръчки за PowerShot Pick ще започнат на 29 януари на японския сайт за групово финансиране Makuake – което означава, че камерата може да има подобно стартиране с други концепции на Canon PowerShot Zoom. Последният също така започна да живее на Макуайк, преди да бъде пуснат в действие в световен мащаб няколко месеца по-късно.

И така, какво точно прави canon PowerShot избор? Според DC Watch, той “намира лицето на човек, забелязва промени в изображението и автоматично определя възможност за снимка за заснемане”. Това очевидно се основава на разпознаване на лица, като фотоапаратът може автоматично да се върти нагоре, надолу, наляво и надясно.

Благодарение на своите zoom правомощия, които преди са били оценени като 4x оптично увеличение при по-ранни течове, PowerShot Pick също трябва да може да управлява и автоматичните близки планове.


Canon EOS M слуховете показват, че серията може да се изненада нова посока в 2021

Серията на Canon EOS M е живяла в сянката на EOS R серията на камерата за известно време – но нов слух предполага, че скоро може да се съживи с нов модел през 2021 г. Според източник на canon слухове, Canon планира да “завърне системата EOS M е нова посока”, но че ще трябва да...

Серията на Canon EOS M е живяла в сянката на EOS R серията на камерата за известно време – но нов слух предполага, че скоро може да се съживи с нов модел през 2021 г.

Според източник на canon слухове, Canon планира да “завърне системата EOS M е нова посока”, но че ще трябва да изчакаме “до по-късно в 2021, за да научим повече” за потенциалните нови модели.

И така, какво ново може да се вземе по-малки, евтини безогледални камери на Canon? Не е изненада, че предложението – базирано на някои интригуващи патенти, взети от Canon News (по-долу) – е, че серията може да се отклони от фотографията на снимки към видео и виинг фокус.

Докато тези слухове в момента са далеч от определени, като са оценени като “правдоподобна информация, но от непотвърден източник” от Canon слухове, този ход ще направи много смисъл за серията Canon EOS M.

Тъй като тази гама има по-малък сензор и обективи от сериите Canon EOS R, те могат да направят отлични малки, достъпни видеокамери, които вероятно ще захвърлят нашите най-добри видеокамери и най-добрите водачи на камерите в YouTube.

Настоящите модели на Canon EOS M, като Canon EOS M50 Mark II, отиват по средата за постигане на това, но липсват най-новите процесори и автофокуса, които наистина могат да се използват за създаването на любителски филми.


Nikon Z7 II: 8 причини, поради които ме убеди да най-накрая ъпгрейд от моя Nikon DSLR

Притежавал съм, използвал съм и тествал много фотоапарати Nikon през годините, от Никон FM до Nikon D850. Всъщност, аз все още съм на върха на това, което сега е истински таен Nikon D800 – със сигурност този затвор ще се опакова всеки ден. Но това е далеч от единствената причина, поради...

Притежавал съм, използвал съм и тествал много фотоапарати Nikon през годините, от Никон FM до Nikon D850. Всъщност, аз все още съм на върха на това, което сега е истински таен Nikon D800 – със сигурност този затвор ще се опакова всеки ден. Но това е далеч от единствената причина, поради която съм убеден, че сега е време да се ъпгрейднат до Nikon Z7 II.

Естествено, особено ме интересуваше, когато Nikon се спука на пълна безогледални фотоапарати през 2018 г. с двойното стартиране на Nikon Z7 и Nikon Z6. Напълно нова система и леща, в позната и компактна форма.

С такава история, използвайки по-специално Nikon DSLR, мога ли да направя преминаването към Nikon без огледално? Първите впечатления с камери Z бяха страхотни, но основната ми резервация беше ранната работа на Z-mount системата.

Вече повече от две години сме в състояние, като камерите от второ поколение Z пристигат във формата на Nikon Z6 II и Nikon Z7 II (които прегледах наскоро), плюс няколко нови Z обектива.

 


Най-новата актуализация на Chromebook може да направи паролите неактуално

На 26 януари Google обяви, че Chromebook ще получи някои нови функции благодарение на наскоро пуснатата актуализация на Chrome OS 88. Не само, че влизанията в устройства и уебсайтове ще бъдат по-бързи, но можете да очаквате и да персонализирате екраните при заключване. Най-новата функция...

На 26 януари Google обяви, че Chromebook ще получи някои нови функции благодарение на наскоро пуснатата актуализация на Chrome OS 88. Не само, че влизанията в устройства и уебсайтове ще бъдат по-бързи, но можете да очаквате и да персонализирате екраните при заключване.

Най-новата функция за влизане е благодарение на WebAuth, уеб удостоверяване на Google, което е разгърнато на устройства с Android обратно в 2019. Потребителите на Chromebook ще могат да влизат в уебсайтове, които поддържат WebAuth без необходимите специфични за сайта пароли, а вместо това могат да изберат да използват отпечатъка (ако устройството ви има скенер) или ПИН код, който се използва за достъп до устройството ви. Тези уеб сайтове трябва да предоставят изскачащ прозорец, за да ви уведомят, ако WebAuth е поддържана опция.

Също така ще можете да използвате своя ПИН или пръстов отпечатък като част от процеса на потвърждаване в две стъпки, което ще премахне необходимостта от ключове за сигурност или софтуер за удостоверяване на други устройства. Тези нови функции трябва да ускорят сърфирането в мрежата и да влизат в опит, като елиминират необходимостта от пароли и сигурност, специфични за сайта.

Вече можете да персонализирате екрана за заключване на Chromebook и да показвате информация, като например текущото време. Функцията за интелигентен дисплей също така ще ви каже каква музика се възпроизвежда на устройството, когато е заключена, и ще ви позволи да поставите на пауза или да пропускате песни, без да се налага първо да отключвате своя Chromebook.

Можете да използвате албума си за снимки в Google Photo или галерията за изображения, за да актуализирате съществуващия фон на екрана при заключване. Ако искате да опитате това сами, отворете менюто с Настройки на Chrome OS и изберете “Персонализиране”, за да видите опциите за скрийнсейвър.


Този странен начин за турбокомпресиране на лаптопа закача Nvidia RTX 3090 чрез SSD слот

Един не требид modder успя да свърже Nvidia RTX 3090 графична карта на лаптоп, като я свързва към M.2 слот на ноутбук, който е проектиран да играе домакин на SSD, а не GPU. Този подвиг е постигнат от служител на китайската фирма Козин, която е дъщерно дружество на Lenovo, и води до напълно...

Един не требид modder успя да свърже Nvidia RTX 3090 графична карта на лаптоп, като я свързва към M.2 слот на ноутбук, който е проектиран да играе домакин на SSD, а не GPU.

Този подвиг е постигнат от служител на китайската фирма Козин, която е дъщерно дружество на Lenovo, и води до напълно функционална система, способна да се справи с някои сериозни игри – като тичане на Cyberpunk 2077 “гладко” с включен лъч проследяване.

Ето най-добрите лаптопи за игри
Вижте всички най-добрите графични карти
Ще ви покажем как да изградите компютър
Както е забелязан от PC Watch, модера показа тази настройка с помощта на лаптоп Koshin Air 14, захранван от Ryzen 5 4600 U процесор.

M.2 NVMe SSD е извадено от тетрадката, за да може RTX 3090 да бъде свързан към лаптопа чрез кабел за адаптер M.2 към PCIe (с малкото въпросче изисква дупка да се отрязва в долната част на шасито на лаптопа, за да се прокарва кабела към GPU).

След това имаше проблем с захранването на тази външна графична карта, разбира се, и да се направи това, RTX 3090 трябваше да бъде свързан до настолен PSU (модел 650W), което прави това, трябва да кажем, по-малко от елегантно изглеждащо решение.

Постигнатият производителност е впечатляващ, обаче, както споменахме, но очевидно не на същото ниво, което бихте направили с 3090 в настолен компютър.

Непрактичен ъгъл

В крайна сметка, макар това да е до голяма степен непрактично начинание, все пак е интересна част от магьосничеството (макар и не за първи път този вид решение е реализирано – въпреки че това е първият път, когато го виждаме).

Обикновено начинът, по който бихте закачили RTX 3090 (или друга графична карта) с лаптоп, би бил като външен графичен процесор в корпус чрез конектор Thunderbolt, което очевидно е много по-лесен начин да отидете.

M.2 слот метод е страхотна идея, теоретично предлагащи производителност над Thunderbolt 3 – ако приемем, че можете да получите всичко да работи добре – но основният препъни блок е, че определено няма да ви препоръчаме да започнете да отрязвате дупки в лаптопа си сами, по очевидни причини.


Най-добрите лаптопи под $ 300 2021: най-добрите лаптопи, на които не трябва да се шопаквате

Може да е трудно да се търсят най-добрите лаптопи под $ 300 в един свят, фокусирани върху премиум машини. Бюджетните лаптопи могат да бъдат много засегнати и пропуснати, като някои са много по-добри, отколкото бихте очаквали, а други са много по-лоши. Намирането на качествени...

Може да е трудно да се търсят най-добрите лаптопи под $ 300 в един свят, фокусирани върху премиум машини. Бюджетните лаптопи могат да бъдат много засегнати и пропуснати, като някои са много по-добри, отколкото бихте очаквали, а други са много по-лоши. Намирането на качествени устройства е още по-трудно, когато намалявате бюджета. Изборът на най-добрия лаптоп под $ 500 например е много по-лесно, отколкото да изберете най-добрият лаптоп под $ 200.

С това каза, че получаването на един от най-добрите лаптопи под $ 300 вероятно е по-трудно, отколкото под $ 200, тъй като последният идва с по-ниски очаквания. В тази цена за $ 300, трябва да получите по-хубава, по-трайна машина, това е по-високо качество като цяло в сравнение с по-евтини устройства. И въпреки че барът е леко повдигнат за по-високите цени, това не е извън въпроса.

Ако сте направили много изследвания, ще сте забелязали колко опции всъщност са там. И все пак искаме да направим живота по-лесен и да ви помогнем да намерите най-добрия лаптоп за вас. Така че, ние сме събрали пет страхотни машини под $ 300 тук заедно с нашия инструмент за сравнение на цените за намиране на най-добрата сделка. Независимо дали търсите по-малки преносими компютри или за леки устройства Chromebook, прочетете, за да видите кои лаптопи са под 300 лв.

Най-добрите лаптопи под $ 300 с един поглед

 1. 311
 2. HP Chromebook 14A G5
 3. Lenovo IdeaPad 1 14-инчов
 4. 1000000000000000000000
 5. 14 3480


Link to Category: Reference

Or if you prefer use one of our linkware images? Click here

Social Bookmarks


Available Upgrade

If you are the owner of freshnaija, or someone who enjoys this blog why not upgrade it to a Featured Listing or Permanent Listing?